Cashback Nedir?

...

Cashback Nedir?



Cashback, online ve fiziksel mağazalardan yaptığınız alışverişlerin bir kısmının size nakit olarak geri dönmesi anlamına gelir. Yani, belirli bir mağazadan veya markadan alışveriş yaptığınızda, o alışverişin bir yüzdesi hesabınıza nakit olarak geri yüklenir.



Hayhay Cashback Nasıl Çalışır?



Hayhay kullanıcısı olarak sen de Cashback avantajından faydalanabilirsin. Hayhay'ın anlaşmalı olduğu onlarca marka ve mağazadan alışveriş yaparken, %15’e varan Cashback oranlarından yararlanabilirsin. Bu alışverişlerinin bir kısmı, Hayhay cüzdanınıza nakit olarak iade edilir.



Hayhay Cashback Avantajları:





  1. Tasarruf Et: Yaptığın alışverişlerin bir kısmını geri alarak tasarruf yapabilirsin. Cashback ile harcamalarını daha akıllıca yönetebilirsin.




  2. Geniş Mağaza Ağı: Hayhay'ın anlaşmalı olduğu onlarca marka ve mağazadan alışveriş yaparak Cashback avantajlarından faydalanabilirsin. Giyim, gıda, akaryakıt gibi birçok kategoride Cashback fırsatları seni bekliyor.




  3. Paran Cüzdanında Kalsın: Harcamalarının bir kısmını geri alarak bütçeni dengeleyebilir ve ekstra harcamalar yapabilirsin.





Nasıl Faydalanabilirsin?



Hayhay uygulamasında kampanyalar bölümünden Hayhay'ın anlaşmalı olduğu markaları ve Cashback oranlarını görebilirsin. Yine bu bölümde seçeceğin markada “Kampanyadan Yararlan” butonuna tıklayarak alışverişine özel tanımlanan kodla beraber ödemeni yapman yeterli. Kazandığın Cashback miktarı, Hayhay cüzdanına yüklenir ve istediğin gibi kullanabilirsin.



Hayhay ile alışveriş yaparken sadece harcamıyorsun, aynı zamanda kazanıyorsun da! Daha fazla tasarruf ve keyifli alışverişler için Hayhay'ı tercih etmeye devam et.



Sağlıklı ve mutlu alışverişler dileriz!



-Hayhay Ekibi





İşlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşlar Hakkında Kanunun çerçevesinde BDDK tarafından

faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleşmektedir. Hayhay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin temsilcisi statüsündedir.

Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para iletişim adresi: info@unitedpayment.com