Faturanı Zip’le, Ödemeni Ertele!

...

Faturanı Zip’le, Ödemeni Ertele



Hayhay avantajlarıyla tanışma sırası şimdi Ankara’da ve Ankaralılarda!



Başkentgaz Doğalgaz aboneleri faturalarını Zip’liyor ve ödemelerini erteliyor.



Telefonunuza indireceğiniz Hayhay uygulaması ile Başkent Doğalgaz faturalarınızı Zip’le; ister 45 güne kadar erteleyebilir, ister 12 aya varan taksitle kolayca ödeyebilirsiniz.



Başkentgaz abonesi olan Ankaralıların evlerinden çıkmadan fatura ödeme işlemini kolaylaştıran Hayhay uygulamasını siz de hemen indirin.



 



ZİP’leyin olsun!





  • Kolay: Sadece 2 dakikada kayıt olun.




  • Hızlı: Anında onay ile size özel limitiniz hemen hazır.




  • Esnek: Ödemenizi ister 45 güne kadar erteleyin, isterseniz taksitlendirin.




  • Özgür: Taksitinizi havale – eft ya da kredi kartı, banka kartınızla ödeyin.




  • Güvenli: Tüm dünyada 12 milyondan fazla kişi kullanıyor.





 



Başkent Doğalgaz faturası ödemek hiç bu kadar kolay olmamıştı!



Hayhay uygulamasında “Ödemeler” altında Başkent Doğalgaz fatura ödemesini seçin ve sözleşme numaranızı girin. Sonrasında ödeme seçenekleri arasında “Zip fatura ertele/taksitlendir” seçin.



Zip’le fatura ödemenizi 45 güne kadar erteleyebilir veya 12 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. Taksitinizi her ayın 15’inde havale – eft veya istediğiniz kredi kartı, banka kartı ile ödeyebilirsiniz.



Henüz Zip’i kullanmadıysanız, ödeme sırasında sadece 2 dakikada kayıt olabilir ve size tanımlanan Zip limitinizi anında kullanabilirsiniz.



Hızlı, kolay ve güvenli.



 



Hayhay ile fatura ödemek ve fatura ertelemek çok avantajlı





  • Doğalgaz, elektrik, su, cep telefonu, internet, TV… Hayhay ile tüm faturalarınızı tek uygulama üzerinden zahmetsizce ödeyebilirsiniz.




  • Hayhay bakiyenizden, anlaşmalı olduğunuz kurumların faturalarını anında görebilir ve ödeme yapabilirsiniz.




  • Hayhay uygulaması ile ‘Ödemeler’ menüsünde arama yapabilir, ödeme yapmak istediğiniz kurumu saniyeler içinde bulabilir ve güncel faturalarınızı sorgulayıp ödeyebilirsiniz.




  • Hayhay sayesinde her faturanız için farklı kurum ya da bankalarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.




  • Hayhay sayesinde tüm faturalarınızı sadece tek bir platform aracılığıyla görüntüleyebilir ve ödeme gerçekleştirebilirsiniz.




  • Sizin belirleyeceğiniz kart ya da hesap üzerinden Hayhay’a istediğiniz an istediğiniz kadar bakiye yükleyebilirsiniz.




  • Hayhay uygulaması sayesinde işlem geçmişinizden daha önce yaptığınız işlemleri görebilir ve bu sayede tüm fatura ödemelerinizi kolayca yönetebilirsiniz.





Ödeme işlemlerinizin ardından, ödediğiniz faturaya ait dekontu Hayhay uygulamasındaki ‘İşlem Geçmişi’ adımından, ilgili ödeme üzerine tıklayarak anında görüntüleyebilirsiniz.





İşlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşlar Hakkında Kanunun çerçevesinde BDDK tarafından

faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleşmektedir. Hayhay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin temsilcisi statüsündedir.



Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para iletişim adresi: info@unitedpayment.com