Hayhay, Mastercard ile alışverişi daha da kolaylaştırıyor

...

Hayhay, Mastercard ile alışverişi daha da kolaylaştırıyor.



Alışveriş ve para transferine yepyeni kolaylıklar getiren Hayhay, artık dünyanın en fazla kabul gören ödeme sistemi olan Mastercard ile el ele.



Mastercard ödeme altyapısını kullanan Hayhay ile kredi kartı ve banka kartı ile yapılabilen birçok işlemi yapmak, tüm dünyada Mastercard’ın sunduğu avantajlardan ve güvenli ödeme altyapısından faydalanmak mümkün.



Hayhay ve Mastercard ile güvenli ödeme



Hayhay, Mastercard’ın kabul edildiği her yerde geçerli. Hayhay’a yapacağınız para yüklemesi ile, tüm alışverişlerinizi ve ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.



Ayrıca Mastercard altyapısına sahip olan Hayhay hesabına sahip olmak için banka hesabına ihtiyacınız yok. Bu nedenle, kolayca başvurunuzu yapıp; hızlıca Hayhay hesabına sahip olabilirsiniz. Türkiye’deki ön ödemeli kartlar arasında hızla ilk sıralara yükselen Hayhay, kullanıcısına gerçek bir finansal özgürlük sağlar.



Hayhay Mastercard ile dünyanın her yerinde!



Hayhay hesabınız ya da kartınızla Mastercard işareti bulunan, dünya genelindeki perakende satış noktalarının tamamında ve ATM’lerde işlem yapabilirsiniz. Hayhay hesabınızı dünya genelinde 32 milyondan fazla noktada kullanabilirsiniz. Ücretsiz sanal kart gibi de düşünebileceğiniz Hayhay ön ödemeli kartıyla market ve giyim alışverişlerinizi yapabilir, akaryakıt alabilir, online alışverişlerde ve fatura ödemelerinde de kullanabilirsiniz. Hayhay ile yüklediğiniz miktar kadar harcama yapabilir, böylece hem aile üyelerinizin ya da çalışanlarınızın harcamalarını da kontrol edebilirsiniz. Ayrıca internet alışverişlerinizde güvenli bir şekilde ödeme yapmanın konforunu yaşarsınız.



Mastercard’ın sunduğu kolaylıklarına Hayhay ile sahip olun



Hayhay sanal kart ücretsizdir ve yıllık üyelik aidatı yoktur. Mastercard altyapısına sahip dijital kartınızı Hayhay uygulaması içinden saniyeler içinde ücretsiz oluşturabilirsiniz. Hayhay sanal kart oluşturmak için kart ücreti ödemezsiniz.



Mastercard ön ödemeli Hayhay kartın avantajları nelerdir?



Hayhay hesabınızı ücretsiz sanal kart olarak kullanabileceğiniz gibi isterseniz, çocuklarınıza harçlığını Hayhay ile vererek onu geleceğe hazırlayabilirsiniz. Ön ödemeli kartlar sizi borçlandırmaz, yalnızca yüklediğiniz bakiye kadar harcama imkanı verir. Bu özellik sizin için konforlu olduğu kadar, diğer kişilerin (çocuklar, personeller vb...) harcamaları için de rahatlık sağlar.



Mastercard avantajlarını yaşamaya başlarken eğer Hayhay kartınız ile tanımladığınız otomatik ödemeleriniz varsa güncellemeyi lütfen unutmayın.





İşlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşlar Hakkında Kanunun çerçevesinde BDDK tarafından

faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleşmektedir. Hayhay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin temsilcisi statüsündedir.



Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para iletişim adresi: info@unitedpayment.com