Hayhay’da %10 nakit iadesi fırsatı!

...

Hayhay’da %10 nakit iadesi fırsatı!



Türkiye’deki dijital cüzdanlar arasında hızla ilk sıralara yükselen Hayhay, alışverişi fırsata çeviriyor.



Nakit iadesi kazanmak için hangi mağazalardan alışveriş yapmalısınız?



Kadın modasına yön veren İpekyol, dünyaca ünlü moda markaları arasında yer alan US Polo, Türkiye’nin en sevilen giyim markalarından biri olan Koton ve ayakkabı deyince ilk akla gelen markalardan biri olan FLO mağazalarından yapacağınız alışverişlerde Hayhay ile nakit iadesi kazanabiliyorsunuz. Yaptığınız alışverişlerin %10’u Hayhay hesabınıza nakit iadesi olarak geri yatırılıyor.



İpekyol’da kazanmanın yolu Hayhay’dan geçiyor



Zarif, feminen ve zamansız tasarımları ile kadınların favori markalarından biri olan İpekyol’da Hayhay ile yapılan alışverişler nakit iadesi kazandırıyor. Hem şık olmak, hem de alışveriş yaparken kazanmak İpekyol ve Hayhay ile mümkün.



Hayhay’dan US Polo Assn. alışverişlerinizde kazanma fırsatı



Hem gençlerin, hem de ailelerin moda ve giyim konusunda favorisi olan ve kadın, erkek, çocuk herkese ve her yaşa hitap eden U.S. Polo Assn. mağazalarında yapacağınız alışverişler ile nakit iadesi yani cashback kazanabilirsiniz. Örneğin 300 TL’lik bir alışverişinizden 30 TL nakit iadesi kazanmak için Hayhay hesabına sahip olmanız yeterli.



Ayakkabı deyince FLO, avantaj deyince Hayhay!



Yüksek kaliteli, sağlıklı, günün modasına uygun ayakkabıları mağazalarında uygun fiyatlarla satışa sunan FLO’da da Hayhay ile yapılan alışverişler kazandırıyor.



Hayhay ile Koton’da cashback fırsatı



Geniş koleksiyonu ve ulaşılabilir fiyat politikası ile moda severlerin gözdesi olan Koton da Hayhay’ın %10 nakit iadesi kampanyasında yerini alıyor. Alışverişlerini Koton’dan yapan Hayhaylılar kazanıyor.



Hayhay ile nakit iadesi nasıl kazanılır?



Hayhay hesabınızda yeterli bakiye yoksa kredi kartınızdan ya da banka hesabınızdan yükleme yapın, Hayhay uygulamasında alışveriş yaptığınız mağazayı seçerek “Kampanyadan Yararlan” butonuna basın ve size özel tanımlanan kodu kasiyere gösterin, %10 nakit iadesini kazanın! Size özel tanımlanan kodu kullanmak için fatura ve adres bilgilerinizi uygulama üzerinde doğrulamanız ve kasada iWallet sistemiyle ödeme yapacağınızı söylemeniz yeterli.





İşlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşlar Hakkında Kanunun çerçevesinde BDDK tarafından

faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleşmektedir. Hayhay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin temsilcisi statüsündedir.



Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para iletişim adresi: info@unitedpayment.com