Masrafsız Faizsiz Hazır Kredi

...

Hazır Kredi nedir?



 7/24 kredi çekebileceğin Hazır Kredi nakite ihtiyaç duyduğun her an elinin altında, Hayhay’da!



Hemen kredi ya da anında onaylı kredi olarak da bilinen Hazır Kredi, acil ihtiyaçlarını karşılamak için Hayhay’ın Fibabanka aracılığıyla sunduğu bir ihtiyaç kredisi türü. Adını sen koy, dilersen hızlı ihtiyaç kredisi, dilersen hazır kredi, dilersen anında kredi ya da hemen kredi… 



Hazır Kredi limiti nedir?



Hazır Kredi’de 5.000 TL’ye kadar 3 ay vade ile ne kredi masrafı var ne de faiz. 5.000 TL yetmez mi diyorsun? Dert etme, hazır kredin 70.000 TL’ye kadar sana özel oranlarla elinin altında. Dilersen 50.000 TL'ye kadar 36 ay, 70.000 TL'ye kadar 24 ay taksitle geri ödeyebilirsin.



Masrafısz Kredi



Faizsiz kredi fırsatı yalnızca halihazırda Fibabanka müşterisi olmayan kullanıcılarımız için geçerlidir. Halihazırda Fibabanka müşterisi olan kullanıcılarımız uygun faiz koşulları ile kredilerini kullanabilirler. Faizsiz 3 ay taksitli 5.000TL ile ihtiyaçlarını değil, ödemelerini ertele. 5.000 TL’ye kadar 3 ay vadeli faizsiz ve masrafsız kredin hazır!



İhtiyaç Kredisi



5.000 TL'ye kadar %0 faizli Fibabanka ihtiyaç kredisi Hayhay'da! İlk kez Fibabanka müşterisi olan Hayhaylılar 5.000TL'ye krediye ücretsiz, diğer Hayhaylılar ise 50.000 TL krediye 36 aya kadar uygun faiz koşullarla başvuruyor.



Hazır Kredi Fırsatları



Fibabanka ve Hayhay uygun faizli/faizsiz kredi opsiyonları ile ihtiyaç anında yanında! 36 ay vade ile 50.000 TL ve 24 ay vade ile 70.000 TL'ye kadar krediniz hazır! İhtiyaçlarınız arttığında, uygun ödeme koşulları ile 36 aya kadar vadeli hızlı ve kolay kredi 7/24 hazır!



Hazır kredi, Fibabanka’nın yasal koşullara bağlı vadelerde sunduğu tüketici kredisidir. Fibabanka münhasıran kredi koşullarını değiştirme, iptal etme, kredinin onaylanması ve kullandırım hakkında nihai kararı verme hakkına sahiptir. Bilgi için www.fibabanka.com.tr



Kredi başvurusu birkaç adımda gerçekleşir.





  1. Ön Başvuru





Ön başvuru aşamasında tercih ettiğin kredi tutarı ve vadesini gir.





  1. Hemen Başvur





“Hemen Başvur” adımında Fibabanka müşterisi değilsen, Fibabanka uygulamasına yönlendirileceksin.





  1. Kredi Onayı





Kredi süreçlerini başarılı bir şekilde tamamladıktan ve kredin onaylandıktan kısa bir süre sonra, kredi tutarın Hayhay cüzdanına yatırılacak.



                     







İşlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşlar Hakkında Kanunun çerçevesinde BDDK tarafından

faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleşmektedir. Hayhay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin temsilcisi statüsündedir.

Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para iletişim adresi: info@unitedpayment.com