Ön Ödemeli Kart

...

Ön ödemeli kart ne demektir? Ön ödemeli kartın faydaları nedir?



Son dönemde sık sık karşımıza çıkmaya başlayan ön ödemeli kart adı verilen sistem, bilinen debit ya da kredi kartlarından çok daha farklı bir işleyişe sahip. Klasik ödeme sistemleri birçok kısıtlamaya sahipken Hayhay ön ödemeli kart bir banka hesabına bile ihtiyaç duymaz. Kullanıcısına son derece güvenli ödeme olanakları sunar. Türkiye’deki ön ödemeli kartlar arasında hızla ilk sıralara yükselen Hayhay, kullanıcısına gerçek bir finansal özgürlük sağlar.



Ön ödemeli kart nasıl kullanılır?



Ücretsiz sanal kart gibi de düşünebileceğiniz Hayhay ön ödemeli kartıyla market ve giyim alışverişlerinizi yapabilir, akaryakıt alabilir, online alışverişlerde ve fatura ödemelerinde de kullanabilirsiniz. Hayhay ile yüklediğiniz miktar kadar harcama yapabilir, böylece hem aile üyelerinizin ya da çalışanlarınızın harcamalarını da kontrol edebilirsiniz. Ayrıca internet alışverişlerinizde güvenli bir şekilde ödeme yapmanın konforunu yaşarsınız.



Ön ödemeli kartların avantajları nelerdir?



Hayhay hesabınızı ücretsiz sanal kart olarak kullanabileceğiniz gibi isterseniz, çocuklarınıza harçlığını Hayhay ile vererek onu geleceğe hazırlayabilirsiniz. Ön ödemeli kartlar sizi borçlandırmaz, yalnızca yüklediğiniz bakiye kadar harcama imkanı verir. Bu özellik sizin için konforlu olduğu kadar, diğer kişilerin (çocuklar, personeller vb.) harcamaları için de rahatlık sağlar.



Ücretsiz Hayhay Kart



Hayhay sanal kart ücretsizdir ve yıllık üyelik aidatı yoktur. Dijital kartınızı Hayhay uygulaması içinden saniyeler içinde ücretsiz oluşturabilirsiniz. Hayhay dijital kart oluşturmak için kart ücreti ödemezsin ve bugün ücretsiz olan Hayhay sanal kart, her zaman ücretsiz kalacak. Tüm limitler ve ücretlere web sitemizden ulaşabilirsiniz.



 



İşlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşlar Hakkında Kanunun çerçevesinde BDDK tarafından

faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleşmektedir. Hayhay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin temsilcisi statüsündedir.



Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para iletişim adresi: info@unitedpayment.com