SEPAŞ Güvence Bedeli İadesi Nasıl Alınır?

...

Güvence Bedeli İadesi Alma Adımları:





  1. Mahsuplaşma ve Premium Hesap Durumu: Güvence bedeli iadesi alabilmeniz için öncelikle ilgili kurum tarafından iadenin mahsuplaşması ve alınabilir durumda olması gereklidir. İadenin açık konuma geçip mahsuplaşmasının ardından Premium hesaba sahip olunması ve iade sahibiyle cüzdan sahibinin aynı kişi olması koşuluyla Hayhay üzerinden iadenizi alabilirsiniz.




  2. Uygulamaya Giriş Yapın: Hayhay'a giriş yapın ve ana sayfada sol üst köşede bulunan üç çizgiye tıklayarak açılan menüye erişim sağlayın.




  3. Güvence Bedeli İadesi'ni Seçin: Menüde yer alan "Güvence Bedeli İadesi" seçeneğine tıklayarak işlemi başlatın.




  4. SEPAŞ Enerji'yi Seçin: "Güvence Bedeli İadesi" seçeneğine tıkladıktan sonra, SEPAŞ Enerji'yi seçin. Daha sonra, ilgili alanlara abone numaranızı girerek işlemi tamamlayın.




  5. İade Sorgulaması: İade için gerekli numaraları bilmiyorsanız ilgili kurumunuzla iletişime geçebilir ve gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz. İade tamamlandığında, ilgili kurum sizlere SMS ile bilgilendirme yapacaktır.





 



Hayhay ile Sepaş güvence bedeli iadelerini almak işte bu kadar basit ve hızlı! Artık zaman kaybetmeden ve sıra beklemeden Sepaş güvence bedeli iadelerinizi kolayca alabilirsiniz. Güvence bedeli iadeleri ve daha fazlası için Hayhay'ı kullanarak zamandan ve enerjiden tasarruf edin. Finansal işlemlerdeki kolaylığın ve güvencenin keyfini çıkarın!





İşlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşlar Hakkında Kanunun çerçevesinde BDDK tarafından

faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleşmektedir. Hayhay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin temsilcisi statüsündedir.

Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para iletişim adresi: info@unitedpayment.com