Hayhay Fiziksel Kart

...

 



Hayhay Fiziksel Kart



Elektronik cüzdanlar ve ön ödemeli kartlar günümüzün hızla büyüyen ödeme yöntemleri arasında yer alıyor. Kullanıcılar artık daha fazla özgürlük ve güvenlik arayışındalar ve işte tam da bu noktada Hayhay Fiziksel Kart devreye giriyor. Hayhay Fiziksel Kart hem güvenli bir ödeme yöntemi sunuyor hem de Mastercard altyapısının avantajlarından yararlanmanızı sağlıyor.



Hayhay Fiziksel Kart Daima Yanında



Hayhay Fiziksel Kart, Mastercard altyapısına bağlı olarak çalışırken, kullanıcılarına Mastercard'a özel avantajların kapılarını aralar. Mastercard, dünya genelinde milyonlarca noktada kabul edilen bir ödeme yöntemidir. Bu sayede Hayhay kullanıcıları, dünyanın her yerinde özgürce alışveriş yapabilirler.



Ön Ödeme Avantajı



Hayhay Fiziksel Kart, ön ödemeli kart sistemi ile çalıştığından, limit aşımı veya borçlanma gibi endişeleri unutmanızı sağlar. Hayhay Fiziksel Kart sayesinde harcamalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz. Ayrıca, kullanıcılar diledikleri zaman kartta bulunan bakiyelerini farklı hesaplara transfer edebilirler. Böylece bütçelerini daha iyi yönetebilirler.



Cashback Artık Cüzdanında



Hayhay Fiziksel Kart, kullanıcılarına harcamalarından geri ödeme yapma şansı sunar. Hayhay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin cashback anlaşmalı olduğu pek çok markadan yapacağınız alışveriş tutarı, kampanyada belirtilen oranda iade edilir. Bu sayede alışverişinizi kolayca ve güvenle yaparken aynı zamanda size özel indirimlerin de tadını çıkarırsınız.



Kolay Başvuru ve Teslimat



Hayhay Fiziksel Kart sahibi olmak için yapmanız gerekenler çok basit. İlk adım olarak, Hayhay uygulamasını cep telefonunuza App Store veya Google Play üzerinden indirin. Ardından hesabınızı premium hesaba dönüştürün ve fiziksel kart başvurunuzu tamamlayın. Başvurunuzun ardından ortalama 7 iş günü içerisinde belirttiğiniz adrese kargo ile fiziksel kartınız teslim edilecektir.



Tamamen Ücretsiz



Premium müşteri olmak ve fiziksel kart talep etmek için herhangi bir ek ödeme yapmanız gerekmez. Sadece Hayhay hesabınızda 200 TL bakiyeniz olması yeterlidir. Fiziksel kart başvurunuz sonrası bu parayı dilediğiniz gibi harcayabilir ya da farklı hesaplara transfer edebilirsiniz.





İşlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşlar Hakkında Kanunun çerçevesinde BDDK tarafından

faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleşmektedir. Hayhay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin temsilcisi statüsündedir.

Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para iletişim adresi: info@unitedpayment.com