Ücret, İşlem ve Limit Değişiklikleri Bildirimi (1)

...

Değerli Kullanıcımız,



Hayhay olarak, masraf ücretlendirmeleri, limitler ve işlem akışlarımızda bazı düzenlemeler yaptığımızı ve tüm kullanıcılarımızın ancak bu işlem kurallarına uygun olarak işlemlerini gerçekleştirebileceğini beyan ederiz.



Güncel işlem limitleri ve komisyon bilgilerine Ücretler & Limitler sayfasından ulaşabilirsiniz.



Cüzdan bakiyesinden fatura ödeme ücreti 4 TL olarak güncellenmiştir.



Kimlik doğrulamasını tamamlamış kullanıcılarımız için; kredi kartı ile cüzdana bakiye yükleme, cüzdandan hesaba transfer, banka hesabından bakiye yükleme limitlerinde değişiklik yapılmıştır.



Güncel limitler, ücretler ve sözleşme güncellemeleri için websitemizdeki bilgileri takip etmenizi önemle rica ederiz. Tüm sorularınız ve destek talepleriniz için bize destek@hayhay.com ve 0850 222 95 96 numaralı çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz.





İşlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşlar Hakkında Kanunun çerçevesinde BDDK tarafından

faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleşmektedir. Hayhay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin temsilcisi statüsündedir.



Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para iletişim adresi: info@unitedpayment.com