Zorlu PSM etkinlik alışverişlerinizde %25 indirim!

...

Zorlu PSM etkinlik alışverişlerinizde %25 indirim!



Kampanya, 28 Aralık 2022 – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında, her Çarşamba günü, seçili Zorlu PSM etkinliklerinde geçerlidir. Kampanyaya kayıtlı etkinlik listesi aşağıda incelenebilir.



Hayhay Mastercard avantajlı etkinlik bileti, Passo (www.passo.com.tr) internet sitesi ve Passo mobil uygulamasından, etkinlik bileti satın alım aşamasında “Mastercard ile %25 İndirim!” kampanyası seçilerek alınabilir.



Kampanyadan yararlanabilmek için, kampanya seçiminden sonra çıkacak sayfada yer alan yönlendirmeler doğrultusunda, Hayhay Mastercard kartının ilk 6 hanesi girilir. Daha sonra ödemenin Hayhay Mastercard ile yapılması gerekmektedir.



 





  • Biletler her etkinlik ve kampanya dönemi için kotalar ile sınırlıdır.




  • İndirim etkinlik bilet bedelinde uygulanacaktır, Passo hizmet bedeli ve teslimat bedeli indirime dahil değildir.




  • Hayhay Mastercard ile %25 İndirimi, diğer indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.




  • Hayhay, Mastercard ve Zorlu PSM, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.







    İşlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşlar Hakkında Kanunun çerçevesinde BDDK tarafından

    faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleşmektedir. Hayhay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin temsilcisi statüsündedir.


    Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para iletişim adresi: info@unitedpayment.com